zaterdag, 25 september 2021 11:24

Film: Wie zijn wij?

Dat ‘van Houten&co’ dé welzijnsorganisatie in Houten is, weet je waarschijnlijk allang. Maar weet je ook dat wij iedere inwoner van Houten kunnen helpen? Van jong tot oud? We doen vast meer dan je denkt! Daarom is er een animatiefilm gemaakt waarin heel duidelijk uitgelegd wordt wat wij voor jou of je naasten kunnen betekenen.

Tijdens de Activiteitenmarkt van 4 september hebben wij al veel inwoners van Houten kunnen verrassen met wat wij allemaal doen. Sommige mensen waren bekend met één of meerdere afdelingen, omdat ze daar al een hulpvraag hadden liggen, maar ze waren verbaasd dat ‘van Houten&co’ zoveel meer mogelijkheden heeft om te helpen. 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Wil je graag weten of ‘van Houten&co’ jou of je naasten, nu of in de toekomst, kan helpen? Bekijk de film “Wie zijn wij?” op onze website (www.vanhoutenenco.nl) of scan de QR-code.

Heb je vragen of heb je behoefte aan een luisterend oor? Loop bij ons binnen in Huis van Houten, Onderdoor 160 (boven de Bibliotheek), op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur.
Je mag ons ook bellen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur via 030 – 7001 500 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 wiezijnwij