zaterdag, 20 april 2013 16:59

Beeballers op De Meerpaal!

Zaterdag 20 april speelden alle Beeball teams thuis. De Vuurdraken én Bliksemdraken ontvingen The Harriers voor een geïmproviseerde driekamp. Ondanks de frisse wind werden een paar heel geslaagde wedstrijdjes gespeeld. Voor Marit was het de eerste echte wedstrijd op het veld. Leuk!

 Het Major League Beeball team speelde ondertussen ook thuis. Zij ontvingen de Blue Jays van HCAW. Wij hadden net wat meer spelers maar Simon loste dat ruiterlijk op door met hen mee te doen. Sportief hoor. Er werd goed gespeeld zeg. Er werd lekker geslagen en er werden in het veld mooie acties gemaakt. In de eerste slagbeurt van de Blue Jays werden zo maar even drie van de circa 10 slagmensen uitgemaakt! Geen geringe prestatie. Aan slag liep het ook goed. De bal werd lekker geraakt en er werden veel punten gescoord.

Even na elf uur was iedereen klaar. Even snel opruimen en op naar De Meerpaal. De vlag mocht mee. We hebben goed rondgekeken bij de prachtige nieuwe velden die daar worden aangelegd. Wat een mooie warning tracks! Wat een enorme dugouts! En vooral: wat een prachtig veldje waar we over een paar maanden met de Beeballers kunnen trainen en spelen. Wij zijn er klaar voor!

Read more http://www.houtendragons.nl/index.php/nieuws/beeball-nieuws/288-beeballers-op-de-meerpaal