donderdag, 18 april 2013 21:36

Groen Links: afscheid van ervaren bestuursleden

Twee zeer ervaren bestuursleden zwaaide GroenLinks Houten uit tijdens haar voorjaarsledenvergadering. Anouk Siegenbeek van Heukelom werd benoemd tot interim-voorzitter. Hilde de Groot en Gerry Engels werden benoemd tot aspirant-bestuurslid.

Tijdens de voorjaarsledenvergadering op 10 april 2013 hebben we twee zeer ervaren bestuursleden uitgezwaaid. Zowel voorzitter Dick Verburg als penningmeester Koos Kortland namen afscheid van het bestuur. Dick was ruim 5 javijf voorzitter en heeft er voor gekozen tijdens zijn tweede termijn te stoppen, om meer ruimte te hebben voor zijn andere bestuursfunctie bij Ecowijk Houten. Koos was al twaalf jaar penningmeester en geeft na zijn derde termijn graag het stokje over aan een ander bestuurslid.

Wij waarderen de inzet van Dick en Koos in het bestuur ontzettend en zullen hun betrokkenheid en ervaring gaan missen. We zijn dan ook blij dat beide zeer actieve leden binnen GroenLinks Houten in andere rollen betrokken blijven: Dick zit in de programmacommissie en Koos is voorzitter van de kandidatencommissie. 

Het bestuur van GroenLinks Houten bestaat nu uit Anouk Siegenbeek van Heukelom (voorzitter a.i.), Lineke Roseboom (secretaris), Hilde de Groot (aspirant bestuurslid) en Gerry Engels (aspirant bestuurslid). Door het vertrek van Koos is er een vacature voor penningmeester ontstaan die we uiteraard zo snel mogelijk willen opvullen.

De nieuwe interim-voorzitter Anouk Siegenbeek van Heukelom zette de beide gerespecteerde oud-bestuursleden in het zonnetje met enkele treffende lovende woorden, een cadeau van de Wereldwinkel en een bloemetje.

De nieuwe voorzitter Anouk Siegenbeek van Heukelom zet vertrekkend voorzitter Dick Verburg in het zonnetje

Lees meer http://houten.groenlinks.nl/afscheid-van-ervaren-bestuursleden