maandag, 08 september 2014 00:00

Verhuizing Sociaal Loket

Het Sociaal Loket verhuist. Vanaf 25 september kunnen inwoners terecht in het gemeentehuis aan het Onderdoor 25.Ook de samenwerkingspartners van het Sociaal Loket verhuizen mee.

Gemeentehuis HoutenDit zijn: de Voedselbank Houten, de Rechtswinkel Houten, Bureau Informatie en Advies Houten, Stichting MEE UGV Utrecht en Werk- en Inkomen Lekstroom. Het telefoonnummer, het spreekuur en de dienstverlening blijven zoals u dat gewend bent.

Sinds mei 2013 is het Sociaal Loket tijdelijk ondergebracht aan Het Kant 3. Met de verhuur van Het Kant 3 aan het Wellantcollege komt een einde aan deze tijdelijke huisvesting. Het Sociaal Loket verhuist naar het gemeentehuis. Daar zijn voldoende spreek- en kantoorruimten beschikbaar. De verhuizing zou uiterlijk 1 januari of zoveel eerder als mogelijk gebeuren. Het is 25 september geworden.

Het Sociaal Loket werkt nauw samen met de partners. Consulenten van MEE zijn dagelijks werkzaam in het loket. Ook voor het infospreekuur, de Rechtswinkel en de Voedselbank kom je naar het Sociaal Loket. Het is de lokale toegang tot de regionale sociale dienst. En vormt een toegankelijk informatiepunt op het gebied van wonen, zorg, welzijn en werk en inkomen. Inwoners kunnen hier terecht voor informatie, advies, ondersteuning en begeleiding. De medewerkers van Sociaal Loket ontvangen inwoners vanaf 25 september in het gemeentehuis.

Bereikbaarheid Sociaal Loket

Bezoekadres: Onderdoor 25, ingang gemeentehuis. De balie van het Sociaal Loket is aan de rechterzijde van receptie te vinden. Op werkdagen kunt u zonder afspraak terecht van 9-12 uur. Tussen deze tijden is het loket ook telefonisch bereikbaar, (030) 63 92 611. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Routebeschrijving: www.houten.nl/routebeschrijving