dinsdag, 08 september 2015 07:50

Stedin start met aanbieden van slimme meters in Houten

Netbeheerder Stedin biedt grootschalig slimme energiemeters aan in de gemeente Houten. De slimme meter is de nieuwe generatie energiemeter. Met de meter kunnen mensen zelf nauwkeurig het energieverbruik volgen. Hierdoor is het makkelijker om energie te besparen.

Tot januari 2015 vervangt Stedin bij bijna 16.000 woningen en kleinzakelijke klanten in de gemeente Houten de traditionele meters door slimme energiemeters. Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in deze regio. Postcodegebied 3991 is als eerste aan de beurt. Dat zijn ruim 2300 woningen in Houten Zuid-West.

Energie besparen?

De slimme meter biedt u de mogelijkheid om bewust te worden van uw energieverbruik. Daardoor kunt u energie besparen. Dat is goed voor het milieu en het scheelt geld.

Op www.energieverbruiksmanagers.nl krijgt u met gratis en betaalde hulpmiddelen tot in detail inzicht in uw energieverbruik U kunt twee maandelijks inzicht overzichtkrijgen van uw verbruik, doordat de slimme meter iedere twee maanden automatisch de meterstanden doorgeeft aan uw netbeheerder.

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op www.stedin.net/slimmemeter

Heeft u andere vragen?

Stedin is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur via het telefoonnummer: 088 - 89 63 9 63.