zondag, 13 december 2015 14:16

Informatiekrant Verbreding A27 Houten-Hooipolder

Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding van de A27 Houten-Hooipolder om de doorstroming van dit traject te verbeteren. Op dit moment zijn de eerste ontwerpen (in concept) gereed en zijn de milieuonderzoeken afgerond. In de digitale informatiekrant van december 2015 leest u alles over de stand van zaken en krijgt u antwoord op veel gestelde vragen.

Flow27, het bureau dat namens Rijkswaterstaat de werkzaamheden uitvoert, heeft het afgelopen jaar de wensen vanuit de omgeving geïnventariseerd. Al deze ideeën zijn vervolgens getoetst op haalbaarheid en waar mogelijk meegenomen in het ontwerpproces. De beantwoording van de ingebrachte wensen vindt u op de projectwebsite www.a27participatie.nl. Hier is ook het concept landschapsplan te zien. In de planviewer kunt u inzoomen op het ontwerp en krijgt u een beeld van het ontwerp en de inpassing daarvan in het landschap. Het landschapsplan is nog een conceptversie, dat wil zeggen dat het ontwerp de komende tijd nog kan wijzigen.

Heeft u na het raadplegen van de projectwebsite nog vragen? Mail dan naar de omgevingsmanager van Rijkswaterstaat, mw. J. Geboers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.