Beachkorfbal toernooi Victum op het Stadsstrand

Op zaterdag 2 juli 2016 organiseert Victum/War Child een beachkorfbal toernooi. Beachkorfbal wordt gespeeld met teams van vier personen op een monokorfbalveld. De wedstrijdduur is 2 x 5 minuten zonder pauze.

Voor de jongste leden wordt er ‘beachtienen’ georganiseerd. Hierbij staan twee korven tegenover elkaar op een afstand van vier meter. In teams wordt er om de beurt op de korf van de tegenstander geschoten. Wie het eerste 10 doelpunten heeft gescoord, heeft gewonnen. Het toernooi zal plaatsvinden op een unieke locatie op een stadsstrand, in het centrum van Houten.

Victum is een gezellige korfbalvereniging met ruim 350 leden, waarvan het grootste deel enthousiaste jeugdleden zijn. Op het moderne sportcomplex aan de Weteringhoek beschikt Victum over diverse kunstgrasvelden en een eigen kantine. Met deze velden, de direct aangrenzende sporthal en de centrale ligging in Nederland beschikt Victum over één van de best uitgeruste korfbalvoorzieningen van Nederland.

Naast dat de sportprestaties centraal staan bij Victum. Is het ook een plek waar kinderen in een veilige en plezierige omgeving hun tijd door kunnen brengen. Dit is te danken aan de vele sociale activiteiten die door Victum georganiseerd worden. Onder andere een Sinterklaasviering, paasontbijt, jeugdkamp en het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te komen nemen op het korfbalveld van Victum. Kijk dan voor meer informatie op www.victum.nl 

Wil je meedoen aan het beachkorfbal of het beachtienen toernooi, maar ben je geen lid van Victum? Geen probleem! Aanmelden kan uiterlijk 19 juni 2016 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk het complete programma van het Stadsstrand 2016 hier.

Media