(K)ook voor jou - workshops

(K)ook voor jou is een onderdeel van Cursus&co en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie. Zij doen dit graag samen met andere inwoners van Houten. Elk seizoen programmeren zij een aantal kookworkshops waarbij enthousiaste amateurkoks uit Houten de workshop geven.

Dit seizoen staan de volgende workshops op het menu: ‘Spaanse Tapas’ op donderdagavond 29 september, op woensdag 12 oktober kunt u kennismaken met de ‘Italiaanse keuken’, en ook de ‘Chinese keuken’ komt aan bod en wel op maandag 7 november. Daarna is het tijd voor een workshop ‘Feestelijke hapjes’; op woensdag 23 november kunt u voldoende inspiratie opdoen.

De workshops vinden plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.