Repaircafé Houten

Kapotte fiets, kledingstuk, CD- of DVD-speler, desktop computer, klein huishoudelijk apparaat, speelgoed, meubeltje of klok? Kom dan naar het eerstvolgende repaircafé in Houten.

U bent elke tweede zaterdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, van harte welkom in de oude basisschool aan de  Putterhaag 2 in Houten Noord Oost.

We zijn op die tweede zaterdag van elke maand 10:00 tot 14:00 geopend. Met uitzondering van juli en augustus, dan zijn er geen Repaircafe’s in Houten. Maar om 13:30 gaat de ontvangstbalie dicht zodat iedereen voor 14:00 geholpen kan worden.

Tijdens een Repaircafe kunnen inwoners van Houten en directe omgeving met hun kapotte spullen naar het Repaircafé in de Stadswerkplaats komen waar deskundige vrijwilligers zullen proberen die spullen te repareren. Die reparatiediensten worden gratis aangeboden. Alleen als er vervangende onderdelen nodig zijn dan dienen de kosten daarvan ter plekke te worden afgerekend. Om kleine verbruiksartikelen te kunnen bekostigen wordt echter een vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld.

Wil u graag meer informatie stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..