(K)ook voor jou - de Chinese keuken

Zin om culinair aan de slag te gaan? Ben je benieuwd wat de diverse Chinese keuken te bieden heeft? Kom dan op maandag 7 november naar de kookworkshop (K)ook voor jou waar de fijne kneepjes van de Chinese keuken worden bijgebracht.

De smaak van Chinees eten is door het gebruik van vele verschillende ingrediënten en culturele invloeden rijker dan welke keuken ook. Onze docente zal je met behulp van simpele kookmethode op weg helpen om thuis te genieten van de Chinese keuken. Ga aan de slag met het maken van traditionele dumplings. Gekookt in een heerlijke bouillon, gestoomd in een koekenpan of gefrituurd.

Er wordt gewerkt met gemakkelijke recepten die je na deze avond ook thuis kunt maken. De workshop zal plaats vinden in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld en start om 18.00 uur en zal tot 22:00 duren.

De deelnemersbijdrage is € 20,-. Omdat er maximaal 12 plaatsen zijn per workshop is snel inschrijven aan te raden. Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie of hulp bij inschrijven? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.