Cursus Breien voor beginners

Heeft u altijd al willen leren breien? Haak dan aan bij de cursus ‘Breien voor beginners’!

In de cursus leert u in vijf avonden stap voor stap de basis van het breien. Zo leert u averecht en recht te steken, om af te kanten en om foute steken makkelijk te herstellen. Na afloop van de cursus bent u in staat om eenvoudige werkstukken te maken. Zo breit u na vijf weken al uw eigen sjaals, truien en mutsen!

De cursusavonden vinden plaats bij de docente thuis waar altijd een gezellige en aanstekelijke sfeer heerst. De behandelde lesstof krijgt u na afloop altijd op papier mee naar huis.

De cursus avonden vinden donderdag avond plaats van 19.30 tot 21.30 uur. De eerste cursus avond vindt plaats op 2 februari. De uiterste inschrijfdatum is op 31 januari. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.