donderdag, 29 november 2018 16:10

Kerstmarkt Houtense Werktafel

Op zaterdag 15 december is de Kerstmarkt van de Houtense Werktafel in de hal van het Gemeentehuis aan de Onderdoor 25.  De markt is open van 12.00 uur tot 16.00 uur.  Deze ‘werkmarkt in Kerstsfeer’ is er voor iedereen die kan of wil werken en op zoek is naar een baan.

Ook als je vrijwillig of alleen af en toe actief wilt zijn in de eigen wijk of buurt, is deze markt het bezoeken waard.  

Maak onder het genot van een kopje warme chocolademelk, een stuk speculaas of Kerstkrans kennis met  o.a. het Wellant College, Sportief Netwerken, Brede Bos, SvS-Inburgering, Werk in Houten,  Staatsbosbeheer, Kind & Co, Zorgspectrum en andere  werkgevers, buurtinitiatieven, vrijwilligers-  en welzijnsorganisaties.  Uiteraard zullen ook de kerstboom  en de vuurkorven niet ontbreken.  De muzikale omlijsting is van Ladies & Gentlemen,  om de sfeer helemaal compleet te maken.

De Houtense Werktafel  De Houtense Werktafel is het netwerk van werkgevers, gemeente, onderwijs, sociale ondernemingen en lokale initiatieven, voor alle inwoners in de gemeente Houten die willen en kunnen werken of die in de eigen wijk of buurt graag aan de slag gaan. Betaald of onbetaald. 

Kom kijken en luisteren en vind jouw opstap naar een baan of activiteiten op onze Kerstmarkt de 15e. Iedereen is welkom. Alvast  tot dan!