vrijdag, 30 november 2018 09:04

Kom in beweging met gymnastiek!

Op zoek naar gezelligheid en een mogelijkheid om goed in beweging te blijven? Kom dan op maandagochtend naar Huis van Houten waar docente Carola van Suylen van 9.00 tot 9.45 uur wekelijks gymles geeft aan een vaste groep enthousiaste deelnemers.

Er worden gevarieerde bewegingsoefeningen gedaan waarbij conditietraining, spel, muziek en geheugentraining steeds terugkerende onderdelen zijn. Natuurlijk speelt gezelligheid ook een rol. Na afloop drinken we een lekker kopje koffie.

Wil je ook meer aan beweging doen, aan je conditie werken of lijkt het je gewoon leuk om aan gym te doen? Kom dan eens een proefles volgen.
Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.