maandag, 03 december 2018 19:25

Kom in het orkest!

Denkt u er wel eens aan om lid te worden van Caecilia. Natuurlijk! Doen! Er is geen leukere hobby dan samen muziek maken. U bent van harte welkom.

Ervaren muzikanten of starters vanaf nul, we kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Maar misschien twijfelt u nog omdat u niet weet hoe het is om in een orkest te spelen. Op donderdag 13 december stellen we ons orkest open. U bent om 20.30 uur welkom in De Wiese tijdens onze wekelijkse repetitie.

Na een kopje koffie mag u een plekje uitzoeken in het orkest en van binnenuit ervaren hoe het voelt en klinkt om daar te zitten,
om te zien hoe het eraan toegaat tijdens een repetitie. Het is zelfs mogelijk om na afloop van de repetitie aan te schuiven bij de gezellige nazit aan de ronde tafel. 

Misschien blijft het hier bij, misschien smaakt het naar meer? We merken het wel. Geef uzelf in ieder geval deze unieke ervaring cadeau.
Kunt u niet op 13 december?
Neem dan contact op met Marjolein Kool voor een ‘Kom-in-het-orkest’-ervaring op een andere datum, of voor een gratis proefles.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-81245238