vrijdag, 04 januari 2019 13:40

Nieuw in Houten: Het energie BespaarCafé

Op zaterdag 12 januari 2019 opent het BespaarCafé voor het eerst haar deuren.Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Kom dan langs voor een praatje met een energieambassadeur in het energie BespaarCafé.

Het energie BespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.De energieambassadeurs geven informatie over de volgende thema’s: isolatie, ventilatie & comfort; energiegebruikers & besparing; gas, verwarming & warmtepompen; elektriciteit & opwekking met zonnepanelen en terugverdientijd en duurzaamheid. Bovendien
kunnen ze je meer vertellen over wat jij kunt doen zonder en met investeringen, wat energie besparen je oplevert en wat het de maatschappij oplevert.

Het energie BespaarCafé is open op dezelfde tijd (10.00-14.00 uur) en locatie (Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld) als het RepairCafé. Loop langs en stel ons jouw vragen, wij denken met je mee!
Je herkent ons aan de banner van EnergieRijk Houten.Het energie BespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.Verhinderd? Stuur ons een mail met je vraag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op energierijkhouten.nlEnergie BespaarCafé
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
Zaterdag 12 januari 2019
10.00 - 14.00 uur
in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonneveld 36, Houten