donderdag, 10 januari 2019 18:49

Stem op jouw favoriet van het Sportgala Houten 2019

Op maandag 4 februari 2019 vindt  het 8e Sportgala Houten plaats. De avond staat in het teken van transformatie, wat u terug zult zien in het programma, de acts en de presentatie van de genomineerde sporters. De jury van het Sportgala Houten heeft als belangrijke taak om te bepalen wie de winnaar wordt van de Sportprijs Houten 2018.

Maar ook "het publiek", de inwoners uit Houten en andere belangstellenden, heeft een stem in het bepalen van de winnaars.
Tot en met zondag 27 januari kan er worden gestemd via de website van het Houtens Nieuws.  

Bij elke categorie kun je meer lezen over de genomineerden. Wie ze zijn, wat ze hebben bereikt in het afgelopen jaar en waarom zij genomineerd zijn.

Sporter van het Jaar
Michiel van Rijn - Shaolin Kempo
Maike Broere - Turnen
Tim van der Horst - Tennis

Sportploeg van het Jaar
Ponycarrousel Zilfia’s Hoeve - Carrouselrijden/paardrijden
SV Land Taurus Heren 1 - Volleybal
Stipt Payroll Houten Heren 1 - Handbal

Sportvrijwilliger van het Jaar
Baanonderhoudsploeg TC Atalanta - TC Atalanta
Marcel Schouten - TC Atalanta

Sporttalent van het Jaar (sporter jonger dan 25 jaar)
In deze categorie kan niet worden gestemd. Het Onze Lieve Vrouwe Broederschap stelt deze prijs beschikbaar en een aparte jury besluit wie de winnaars worden in deze categorie.
Rik Damen - Volleybal (beach en zaal)
Anouk van Maren - Skiën
Bram van Battum - Hockey

Wilt u ook het Sportgala Houten 2018 bijwonen, dat kan. Kaarten voor het Sportgala Houten 2018 kunt u bestellen via www.sportgalahouten.nl. Hier kunt u verschillende tickets kopen; de gehele avond (à € 17,50), het voorprogramma inclusief 4-gangen diner (à € 15,-) of een ticket voor de uitreiking van de prijzen (à € 3,- inclusief consumptiebon).