donderdag, 31 januari 2019 12:47

Het energie BespaarCafé

Op zaterdag 9 februari 2019 is het energie BespaarCafé weer open. de succesvolle opening in januari, zitten op zaterdag 9 februari de energie-ambassadeurs weer klaar in wijkcentrum Schoneveld  van 10.00-14.00 uur voor alle vragen en goede gesprekken over energie besparen.

Wil je aan de slag met duurzame energie, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zit je vol goede ideeën, maar komt het er maar niet van? Kom dan langs voor een praatje met een energieambassadeur in het energie BespaarCafé. Je herkent de tafel van het energie BespaarCafé  aan de banner van EnergieRijk Houten. Kun je niet komen maar heb je wel een vraag? Stuur ons een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.energierijkhouten.nl

Het energie BespaarCafé is open op iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus) voor alle vragen rondom energiebesparing, comfort en duurzaamheid in en om jouw woning.

Het energie BespaarCafé is een initiatief van EnergieRijk Houten en de Houtense Energieambassadeurs en wordt ondersteund door de Gemeente Houten en het Duurzaamheidsfonds Houten.

Energieambassadeur in Houten worden?
Om inwoners van Houten te stimuleren en te helpen bij het verduurzamen van hun woning worden er regelmatig via EnergieRijk Houten mensen opgeleid tot energieambassadeur.
Heb je interesse om Energieambassadeur in Houten te worden dan kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Energie BespaarCafé
Iedere 2e zaterdag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
Zaterdag 9 februari 2019
10.00 - 14.00 uur
in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonneveld 36, Houten