zondag, 10 februari 2019 15:41

Gratis kennismaking met Yoga voor mensen met Parkinson

Yoga is voor iedereen. Daarom introduceert yogadocente Marjan Overdiep in Houten ‘Yoga voor mensen met de ziekte van Parkinson en aanverwante bewegingsbeperkingen’.

Marjan heeft zelf Parkinson en is in India opgeleid tot Yogadocent.Mensen met een fysieke beperking denken vaak dat ze geen yoga kunnen, maar niets is minder waar. In India zeggen ze: als je kunt ademen dan kun je ook yoga beoefenen. Vanuit eenvoudige bewegingsoefeningen, aandacht voor ademhaling en focussen van de gedachten wordt totale ontspanning gecreëerd; ontspanning die zo enorm belangrijk is. Heeft u de ziekte van Parkinson of een vergelijkbare bewegingsbeperking en wilt u een keer kennis maken met yoga?
Kom dan meedoen met een gratis kennismakingsles op maandag 4 maart, van 17.00 tot 18.30 uur, dinsdag 5 maart van 14.00 tot 15.30 uur of op donderdag 7 maart van 10.30 tot 12.00 uur.
De lessen vinden plaats bij ‘vaan Houten&co’ in Huis van Houten, Onderdoor 160. Voor deze kennismakingslessen hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon binnenlopen. Het is wel handig om een grote handdoek mee te nemen.
Bij voldoende interesse zullen er vanaf april 2019 wekelijkse lessen worden opgestart.