vrijdag, 22 maart 2019 17:23

Maak kennis met trimhockey en golf

Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, heeft in samenwerking met Sportpunt Houten en verschillende sportverenigingen een speciaal programma opgesteld om oudere volwassenen te enthousiasmeren om in beweging te komen. Je kunt gratis of tegen een lage prijs kennismaken met een of meerdere sporten. 

In april kun je op woensdagochtend kennis maken met de sport Trimhockey bij HC Houten. De groep bestaat uit vrouwen en mannen, beginners, oud hockeyers of ouders van kinderen die hockeyen. Voor iedereen die graag (weer) kennis wil maken met hockey in een ongedwongen sfeer.
De Nieuwegeinse Golfclub biedt komende maanden op de zaterdag of de zondag een introductie les van anderhalf uur. Tijdens de les worden 2 golftechnieken behandeld, de swing en het putten. Zo krijg je een eerste indruk van de golfsport.

Ook kun je nog steeds aanmelden voor de kennismakingscursussen van Conditiegym en badminton bij BV Houten. Meer informatie over de cursussen en aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten. Geen internet? Geen punt! Kom dan naar ‘van Houten&co’, Cursus&co in Het Huis van Houten, Onderdoor 160 (2e etage), bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur, tel. (030) 7001 525.