vrijdag, 07 augustus 2015 08:30

Ik Wil In Een Band

Optreden Ik Wil In Een Band in Enter Optreden Ik Wil In Een Band in Enter

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van ongeveer vier maanden, voor Houtense jongeren die muziek kunnen maken en het leuk vinden om dit samen te gaan doen met anderen in een band! Ben je tussen 14 en 23 jaar, kom je uit de gemeente Houten en heb je minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument? Geef je dan nu op!

Vanaf vrijdag 11 september 2015 starten we weer met een nieuwe ronde van ‘Ik Wil In Een Band’. Dit project bestaat uit wekelijkse workshops op de vrijdagavond. Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter. De workshops duren 1 uur per band per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten met 15 jaar bandervaring en Kel van Heusden, afgestudeerd muzikant aan de Nederlandse Pop Academie. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Op zaterdagavond 16 januari 2016 treed je met je band op in Enter. Meer info: www.jonginhouten.nl

Geef je nu op door een e-mail met je gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De eigen bijdrage voor het gehele project is €20 plus de kosten voor de aanschaf van gehoorbescherming (als je deze nog niet hebt). Gehoorbeschermers heb je al vanaf 12 euro bij bijvoorbeeld Hi Gain in Houten. Het dragen van gehoorbescherming is verplicht. Let op: Je kunt alleen mee doen als je zeker weet dat je op zaterdag 16 januari 2016 kan (het eindoptreden). Deze datum verandert namelijk niet meer!

Als je pas 13 jaar bent en graag mee wilt doen aan dit project, geef je dan gewoon op! Wij gaan dan kijken of er meer leeftijdsgenoten zijn die mee willen doen, zodat we één wat jongere band hebben.