vrijdag, 04 september 2015 14:53

Steun en stem op het Project House of Houten

Aan de Slinger organiseert in het voorjaar van 2016 het project House of Houten. Het is een muzikale ontmoeting tussen drie generaties Houtenaren. Jonge kinderen en ouderen maken samen muziek en van de geluidsopnames maken Houtense DJ’s een gave track. Het effect van muziek is universeel. De stijlen waar je van houdt kunnen verschillend zijn, maar de emotie die de muziek oproept is vaak gelijk.

House of Houten doet mee in een wedstrijd van het VSBfonds waar € 25.000,- voor het project te winnen is. Het project zou daarmee een grote stap dichterbij komen! Om een ronde verder te komen in de wedstrijd worden alle Houtenaren en andere geïnteresseerden opgeroepen hun stem uit te brengen op House of Houten. Dit kan van 7 tot en met 16 september via www.vsbverzilverjeidee.nl

House of Houten

Het muziekproject House of Houten is een unieke ontmoeting tussen drie generaties Houtenaren. In House of Houten worden jonge kinderen gekoppeld aan thuiswonende beginnend dementerende ouderen. Tijdens een workshop maken de kinderen en ouderen samen muziek en laten ze ook hun favoriete liedjes aan elkaar horen. Van de workshops worden geluidsopnames gemaakt. Jonge Houtense DJ’s mixen de geluidsopnames en stukjes uit de favoriete liedjes tot een gave track, die gedraaid wordt tijdens een festival van Aan de Slinger.

Ideeënwedstrijd VSBfonds

Voor de ideeënwedstrijd van het VSBfonds zijn ruim 500 projecten ingezonden. Het project House of Houten is doorgestoten tot de laatste 120 kanshebbers. Er zijn nog enkele wedstrijdrondes, waaronder de stemronde voor het publiek. Elk project heeft hiervoor een promotiefilmpje gemaakt. Uiteindelijk zullen twee projecten de geldprijs van € 25.000,- winnen.

Stem op House of Houten!

Op 19 augustus heeft Aan de Slinger, samen met een gezellige groep van jong tot oud, in winkelcentrum Overvecht in Utrecht een mooi promotiefilmpje gemaakt voor House of Houten. Van 7 tot en met 16 september is het filmpje te bekijken op www.vsbverzilverjeidee.nl en kan een stem uitgebracht worden op dit mooie project. De publieksstemmen tellen voor 1/3 mee naast het juryoordeel. Dus stem, want alle stemmen tellen mee!