donderdag, 28 april 2016 07:37

Meezingen met kerstrepertoire Vrouwenkoor Unlimited

Meezingen kerstrepertoire Vrouwenkoor Unlimited Meezingen kerstrepertoire Vrouwenkoor Unlimited

Na het enthousiaste en goed ontvangen concert van 23 april jl. in het Witte Kerkje in Odijk start Vrouwenkoor Unlimited op 18 mei a.s. met een uniek kerstproject.

Vanaf die datum wordt een geheel nieuw kerstrepertoire ingestudeerd, getiteld “Kerst van alle tijden”, dat zal worden uitgevoerd op zaterdagmiddag 17 december.
Op het programma staat een zeer gevarieerd aantal werken, variërend van modern klassiek, renaissance-stijl, pop, middeleeuws, romantisch, tot Japans. Het programma is deels a-capella, deels met begeleiding.
Er wordt meerstemmig gezongen, zowel alten, mezzo-sopranen als sopranen zijn welkom. Het geheel staat onder de deskundige en inspirerende leiding van Rob Holleman.

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe het is om te zingen in een gezellig, maar ook serieus studerend vrouwenkoor? Of wilt u zich niet vast verbinden aan een koor, maar wel graag zingen?
Of houdt u gewoon van kerstliederen? Schrijf u dan in!
Voor de kosten hoeft u het niet te laten, voor € 50,= kunt u de gehele periode deelnemen.

De repetities worden gehouden iedere woensdagavond in basisschool Wereldwijs, Guldenslag 131, Houten, van 20.00 tot 22.00 uur, uitgezonderd schoolvakanties.
Voor meer informatie, kijk op www.vrouwenkoorunlimited.nl, of bel met Nelleke Teuling, 06-23061695