zaterdag, 09 juli 2016 12:00

De Zingende Vuurtoren zoekt een enthousiaste dirigent

De Zingende Vuurtoren zoekt een enthousiaste dirigent De Zingende Vuurtoren zoekt een enthousiaste dirigent

De Zingende Vuurtoren is een actief koor met ongeveer 55 leden, waar iedereen die wil zingen welkom is. Samen met een eigen combo zingen zij wekelijks op de woensdagavond in Houten.

Het repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes: van oudhollandse liedjes, smartlappen, liedjes uit de zestiger en zeventiger jaren, tot hedendaagse liedjes. Kortom liedjes van vroeger en nu.

Het is een gemengd koor wat voornamelijk bestaat uit 50+ers. De Zingende Vuurtoren heeft een eigen Stuurgroep, met actieve commissies en valt onder Cursus&co, wat een onderdeel is van ‘van Houten&co’. Niet alleen het zingen is belangrijk voor de leden, ook saamhorigheid en gezelligheid spelen een grote rol.

 

Wegens vertrek van de huidige dirigent is De Zingende Vuurtoren op zoek naar een enthousiaste en inspirerende dirigent.

Bent u of kent u een dirigent die ervaring heeft in het leiden van een groot koor: in staat is een goede zangtechniek bij te brengen, plezier heeft aan het “eruit halen wat erin zit” en het plezier over kan dragen aan de koorleden? Neem dan contact op met de voorzitter van De Zingende Vuurtoren: mevrouw A. Zoer, tel: 06-53114198 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op www.dezingendevuurtoren.nl kunt u meer informatie vinden over het koor en haar geschiedenis