woensdag, 26 oktober 2016 12:37

Kandidaten Sportgala Houten gezocht!

Op maandag 6 februari 2017 vindt alweer de 6e editie van het Sportgala Houten plaats. Tijdens deze feestelijke avond komt de sportwereld van Houten bij elkaar en worden in de verschillende categorieën awards uitgereikt aan mensen, die een bijzondere prestatie hebben geleverd binnen de sport.

Kent u sportkandidaten, dan kunt u deze tot medio december aanmelden voor het Sportgala Houten 2016.
Voordat het zover is, hebben we jullie hulp nodig om mensen aan te melden voor het Sportgala Houten 2016. Misschien heeft niet iedere organisatie een kampioen in huis, maar vrijwilligers en fotografen zijn in veel organisaties te vinden.

Categorieën

Voor het Sportgala Houten 2016 zijn de volgende zes categorieën opengesteld:

  • Sporter van het Jaar (man of vrouw)
  • Sporttalent van het Jaar, mogelijk gemaakt door Onze Lieve Vrouwe Broederschap
  • Sportploeg van het Jaar
  • Sportcoach van het Jaar
  • Sportvrijwilliger van het Jaar
  • Sportfoto van het Jaar

Gedurende de avond worden ook verschillende nieuwe sportinitiatieven gepresenteerd en wordt de stimuleringsprijs van de Special Sports uitgereikt door Rotary Houten Castellum. Vanaf heden is het mogelijk om jouw kandidaat aan te melden via de website van Sportgala Houten, www.sportgalahouten.nl.

Aanmelden en criteria

Sporters, talenten, ploegen, coaches, vrijwilligers en fotografen kunnen worden voorgedragen door sportaanbieders of sportliefhebbers. Om in aanmerking te komen voor één van de titels zijn er een aantal criteria opgesteld. De criteria zijn te vinden op de website van Sportgala Houten. Kent u iemand die een nominatie verdient voor zijn/haar sportprestaties en inzet, ga dan snel naar www.sportgalahouten.nl en kijk bij Nomineren 2016 om de aanmelding via het online aanmeldformulier in orde te maken.

Aanmelden kan tot en met halverwege december 2016. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, stel ze dan aan José of Jolijn via het contactformulier.