donderdag, 24 november 2016 10:15

Verse maaltijd met liefde bereid

Gezond en vers eten is belangrijk, maar koken kan soms wat moeite kosten. Of het lukt niet altijd om een lekkere maaltijd voor maar één persoon te maken. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen die heel graag koken. Thuisafgehaald.nl brengt deze thuiskoks in contact met mensen die graag lekker eten!

Zij kunnen bij de thuiskoks een maaltijd afhalen. En via Bijzonder Thuisafgehaald kan het ook gebracht worden.

Elles kookt elke week voor Houtenaren die dat zelf niet (altijd) kunnen

Een mooi voorbeeld is thuiskok Elles uit Houten. Zij kookt elke week voor een aantal buurtgenoten via Bijzonder Thuisafgehaald. Bijvoorbeeld voor Harry, een alleenstaande meneer van 63 jaar met een hernia, die geniet van de maaltijden die Elles voor hem kookt. Elles zegt: "Harry eet gewoon met mijn huishouden mee. Weinig moeite. Als ik het eten bij hem breng, is hij altijd zeer dankbaar en in voor een gezellig praatje." Ook kookt zij sinds kort voor de 57 jarige José, die door haar MS niet goed meer zelf voor haar maaltijden kon zorgen en viawww.bijzonderthuisafgehaald.nl de hulp van Elles inriep.  Zelf beleeft Elles er ook veel plezier aan iets voor een ander te betekenen. Zij zegt: "ik voel me gewaardeerd, welkom en nuttig".

Verbinden aan een kokende buurtgenoot

Bijzonder Thuisafgehaald koppelt mensen die soms wat moeite hebben met koken aan thuiskoks die juist dol zijn op koken. U kunt dan op regelmatige basis een verse en gezonde maaltijd eten van een thuiskok in de buurt, bijvoorbeeld 1 of 2 vaste dagen in de week. Als u slecht ter been bent, vraagt Thuisafgehaald of de thuiskok het eten langs kan brengen. Zo kunt u thuis genieten van het gerecht en leert u mensen kennen in de buurt. Er zijn al veel mooie matches ontstaan tussen buurtgenoten. Thuisafgehaald wil heel graag helpen bij dit soort vragen.

Heeft u moeite met koken en zou u het heerlijk vinden als iemand anders een verse maaltijd voor u maakt? Geef u dan op via www.bijzonderthuisafgehaald.nl. Dan gaat Thuisafgehaald op zoek naar een kok in de buurt! U kunt ook bellen met 06- 83447197 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven is vrijblijvend  en kosteloos. Voor de maaltijden betaalt u een vergoeding aan de thuiskok.

Houdt u ook van koken?

Bent u - net als Elles - bereid om voor iemand te koken? Meld u dan aan via www.bijzonderthuisafgehaald.nl/kokworden