vrijdag, 02 november 2018 12:56

Derde Houtense Cultuurfeest in Aan de Slinger

Dansers van dansstudio Olga van Koningsbrugge treden ook op tijdens het Houtense Cultuurfeest Dansers van dansstudio Olga van Koningsbrugge treden ook op tijdens het Houtense Cultuurfeest

Het culturele veld van Houten organiseert op woensdag 21 november voor het derde jaar op rij een spetterende, gratis toegankelijke avond in Aan de Slinger. Een avond waarop cultuur in Houten gevierd wordt.

Met een programma waarin veel te zien en te horen is, er korte presentatie en filmpjes getoond worden en er vooral ruimte is voor ontmoetingen en gesprekken. Het Houtense Cultuurfeest begint om 19.00 uur en is voor alle cultuurliefhebbers uit Houten en omgeving.

In het bijzonder zijn alle betrokkenen bij jeugd, cultuur en/of onderwijs uitgenodigd: het thema deze derde editie is “Cultuur van en voor alle kinderen en jongeren in Houten”.
De bezoekers zullen zien wat de Houtense jeugd leert en beleeft aan cultuur. Diverse organisaties en scholen werken enthousiast aan het programma mee.

De avond begint in de Theaterzaal, waarna de bezoekers twee sessies naar keuze bijwonen. Er wordt swingend afgesloten in de foyer. De hele avond is er gelegenheid tot het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

Het Cultuurfeest wordt georganiseerd door de Houtense Cultuurtafel. De Cultuurtafel bundelt cultuurkrachten, zet kunst en cultuur op de kaart voor alle bewoners van Houten en omstreken en houdt cultuur hoog op de politieke agenda van de gemeente.

Het theater is woensdagavond 21 november open vanaf 18.30 uur, aanvang van het programma is 19.00 uur. De avond wordt vanaf 21.30 uur in de foyer afgesloten met een DJ. Toegang is gratis, maar wees er snel bij.
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het volledige programma is te vinden op www.uitinhouten.nl.