maandag, 24 oktober 2016 10:30

De Mantelzorgkrant op 26 oktober in uw brievenbus

Op woensdag 26 oktober vindt u de Mantelzorgkrant als bijlage in het midden van ’t Groentje. U leest en hoort de laatste jaren veel over mantelzorg. Maar wat houdt dat eigenlijk in? De gemeente Houten wil inwoners bekend maken met het begrip mantelzorger. En informeren over de ondersteunings-mogelijkheden die er voor mantelzorgers in Houten zijn.

Zo kunnen mantelzorgers een 3-minutencheck invullen. Dit om te testen hoe u er als mantelzorger voor staat. U kunt verhalen lezen van een jonge en volwassen mantelzorger. En dat Houten een eigen steunpunt voor mantelzorgers krijgt. Kortom de Mantelzorgkrant staat vol met informatie en nuttige adressen. De krant vindt u als los exemplaar in het midden van ’t Groentje. Wij raden u aan om de krant te bewaren. Dan kunt u de krant later nog eens inkijken of informatie opzoeken.

Wilt u de krant nu al inzien? Bekijk dan hier het digitale exemplaar van de Mantelzorgkrant. Heeft u de krant niet ontvangen? Dan kunt u bellen met 088 – 10 98 01 of 030 – 65 61 305.