Workshop voor mantelzorgers: ‘Zorgen doe je samen’

Op donderdag 10 november organiseert het Steunpunt Mantelzorg in samenwerking met Indigo, van 10.00 tot 12.00 uur de workshop ‘Zorgen doe je samen’. Aansluitend is er een high tea, van 12.00 tot 14.00 uur. De workshop (en high tea) wordt georganiseerd voor diegene die zorgen voor een ander.

Het draait in ‘Zorgen doe je samen’ voornamelijk om de vraag hoe de zorg voor naasten beter te verdelen is. Verder zal er in de workshop tijd besteed worden aan uw behoeftes en welke aandacht die behoeven. Wilt of kunt u niet alles meer alleen doen en bent u op zoek naar mogelijkheden en praktische tips om meer uit uw netwerk te halen? Kom dan naar deze workshop en leer hoe u – meer – samen kunt zorgen.

De workshop en high tea vinden plaats bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, boven de Bibliotheek op de eerste verdieping. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met ‘van Houten&co’, Marinda Rodas, coördinator Steunpunt Mantelzorg Houten, tel: 030-7001500; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..