zondag, 08 mei 2016 07:52

Voorjaarsprogramma Vrijwilligers Academie Houten

Bent u vrijwilliger of mantelzorger? Dit voorjaar heeft de Vrijwilligers Academie Houten een boeiend programma voor u in petto. Zo kunt u op dinsdag 24 mei deelnemen aan de bijeenkomt ‘Herkennen van financiële problematiek’ i.s.m. het Info Spreekuur en op donderdag 26 mei geeft Willem Jansen speciaal voor vrijwilligers die met groepen werken een workshop ‘EHBO light’.

Heeft u te maken met jongeren in uw vrijwilligerswerk? Wellicht is dan de workshop ‘Omgaan met jongeren’ iets voor u. Deze wordt gegeven door de Ambulant Jongerenwerkers van ‘van Houten&co’. In juni zijn er de volgende workshops: ‘Gespreksvaardigheden’, ‘Omgaan met stress’, ‘Bijeenkomst over huiselijk geweld’, ‘Aandacht voor jou’ en een training ‘IVA verantwoord alcohol schenken’.

U kunt zich nu al inschrijven voor deze workshops via www.vrijwilligersacademiehouten.nl, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels het inschrijfformulier uit de folder. De folder is af te halen is bij alle locaties van 'van Houten&co', het Gemeentehuis en de Bibliotheek Lek&IJssel.

Vrijwilligers Academie Houten vraagt een symbolische bijdrage (€ 5,00) als deelnemersbijdrage en een bedrag voor te gebruiken materiaal. Hier is en kopje thee/koffie bij inbegrepen. De bedragen staan bij de workshops vermeld en worden contant afgerekend op de eerste bijeenkomst.
'van Houten&co', Vrijwilligers Academie Houten, Onderdoor 160, tel. 030 - 7001 500