maandag, 19 november 2018 18:30

Met de Koffieplus voor Senioren een voetbalwedstrijd bijwonen!

De Koffieplus voor Senioren van donderdag 13 december wordt verplaatst wordt naar zondag 9 december in het FC Utrecht stadion om de wedstrijd FC Utrecht – Heracles te volgen. Wilt u mee, lees snel verder!

 

De Koffieplus voor Senioren wordt normaal gehouden op donderdag 13 december, maar wordt  verplaatst naar zondag 9 december voor de voetbalwedstrijd. Deze wedstrijd staat in het teken van ‘ouderen’.
De ouderendoelgroep is éen van de aandachtspunten van FC Utrecht Maatschappelijk en in het kader daarvan heeft FC Utrecht speciaal voor deze wedstrijd een ouderenvak gecreëerd. 
Wilt u middels de Koffieplus voor Senioren ook deze wedstrijd bijwonen? Er gelden wel een aantal voorwaarden: uiteraard is uw leeftijd 60+ of hoger,  komt u op eigen gelegenheid naar het stadion (vervoer is niet inbegrepen) en bent u op deze dag deelnemer aan de Koffieplus, wat inhoudt dat er in het stadion verzameld wordt, er mogelijkheid is voor  koffie of thee en het gezamenlijk bijwonen van de wedstrijd in het ouderenvak. Geïnteresseerd? Meld je dan z.s.m. aan voor max. 2 kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn 25 kaarten beschikbaar en op = op. Meer info volgt na aanmelding.

Gemeenteweken FC Utrecht
Van 4 tot 9 december 2018 staat Houten in het teken van de gemeenteweek van FC Utrecht. Deze week worden er veel activiteiten omtrent voetbal en maatschappelijke bewustwording georganiseerd. Zo geven spelers van FC Utrecht gastlessen aan het basisonderwijs, zijn er clinics bij FC Delta Sports,  vindt bij SV Houten op woensdag 7 december een walking football toernooi plaats en is er een FIFA toernooi.