Mantelzorgcafé: Workshop ‘Hapto Boost’

Donderdag 27 september is er van 19.00 tot 21.00 uur weer Mantelzorgcafé. Met deze keer een workshop waarin je kunt kennismaken met haptonomie en waarbij we vooral gaan doen en ervaren. Het wordt een actieve avond waarbij je in beweging komt.

De workshop is gericht op het ervaren van plezier, lichtheid, vitaliteit en verbinding. Een echte boost voor mantelzorgers waar iedereen aan mee kan doen en waarvan je na afloop een ervaring mee naar huis neemt die je kunt gebruiken in je dagelijks leven.

De workshop wordt verzorgd door Margot Buitenhof van Haptotherapie Houten. Margot werkt als haptotherapeut in Houten en Odijk en heeft zelf ook ervaring als mantelzorger.

Kom naar het Mantelzorgcafé in Huis van Houten, aan het Onderdoor 160! Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-70 01 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Steunpunt Mantelzorg Houten is onderdeel van ‘van Houten&co’.